gaziantep escort
Bugun...


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı tatili müjdesi
Tarih: 07-06-2023 10:16:48 Güncelleme: 07-06-2023 10:16:48 + -


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz cumartesi günü tanıttığı kabine üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 07-06-2023 10:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı tatili müjdesi

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz cumartesi günü tanıttığı kabine üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. 4 buçuk saat süren yeni dönemin ilk kabine toplantısı sona erdi. Kritik toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların beklediği Kurban Bayramı tatili ve asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

 

"10 Mart'ta imzaladığımız cumhurbaşkanı kararıyla başlayan seçim sürecini tamamladık. 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde milletimiz iradesine sahip çıktı. Gerek Meclis'te, gerekse cumhurbaşkanı seçiminde elde ettiğimiz başarıyla son 21 yılda 17. seçim zaferimize imza atmış olduk.

 

'85 MİLYONUN HER BİR FERDİ KAZANMIŞTIR'

 

28 Mayıs tarihi itibarıyla Türk demokrasisini dünyada referans alınan bir konuma yükselten her bir insanımıza müteşekkiriz. Şahsımıza olan teveccühlerini gösteren 28 milyon kardeşimize ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Siyasi tercihi ne olursa olsun 85 milyonun her bir ferdi kazanmıştır.

 

'SEÇİMLER GELİR GEÇER'

 

Altını çizerek ifade etmek isterim ki her seçim döneminde ellerini ovuşturan kriz heveslileri dışında, terör baronları dışında, birliğimize, hedeflerimize kast eden odaklar dışında seçimlerin kaybedeni yoktur. Seçimler gelir geçer. Bunlar demokrasinin olmazsa olmazıdır. Asıl mesele milletimizin, ülkemizin birliği, refahı ve geleceğidir. Asıl mesele ülkemizde biraz çekişmeli geçen siyasi rekabetin siyasi husumete dönüşmesine fırsat verilmemesidir.

 

Sandıklar kapandıktan sonra hep birlikte önümüze bakabiliyorsak millet olarak bizim bileğimizi kimse bükemez. Son 21 yılda bunu 17 kez başardık. Mücadele ettik. Neticede sandıktan çıkan iradeye teslim olduk. Her seçimden sonra işimize gücümüze geri döndük. Unutmayın biz hep birlikte Türkiye'yiz. Biz asırlardır nice badireler atlatmış, acıları bal eylemiş bir milletiz. Türkiye Yüzyılını da omuz omuza vererek hep beraber inşa edeceğiz.

 

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK? ERDOĞAN'DAN MÜJDE GELDİ

 

Emeklilerimizin maaşlarını ve ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Asgari Ücret Tespit Komisyonumuzda çalışmalarına başlıyor. Kurban Bayramı ile ilgili turizm sektörümüzü hareketlendireceğine inandığım bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Bayramı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Vatandaşlarımız hafta sonu ile birlikte 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır."




Kaynak: Mynet



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI