rize escort
Bugun...


Bora Yörükoğlu; “Ataşehir’i İYİ Partili bir Belediye Başkanıyla yönetmek istiyoruz”
Tarih: 20-10-2023 14:38:11 Güncelleme: 20-10-2023 14:38:11 + -


İYİ Parti Ataşehir İçe Başkanlığı yeniden oluşturdukları Divan üyelerini tanıtmak amacıyla basın mensuplarının davet dildiği bir toplantı düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2023 14:38

Bora Yörükoğlu; “Ataşehir’i İYİ Partili bir Belediye Başkanıyla yönetmek istiyoruz”

İlçe binasında yapılan toplantıda yeni oluşturulan divan üyeleri kısaca özgeçmişleriyle kendilerini tanıtmalarından sonra İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu Ataşehir İlçesindeki temel sorunlar, halkın talepleri ve çözümleri için toplantıya katılan basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu.

 

 

Tanışma toplantısına; İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, yeni divan üyeleri Selçuk Yüce, Şebnem Tonka, Muzaffer Çavlak, Hakan Köseliören, Cem Cebir, Yeşim Aki, Handan Yılmaz Duman, Hüseyin Ayan, Gözde Telatar, Bayram Ali Angi, Erdoğan Kuzu, Hüzün Yücel, Yıldıray Kurban, Melihcan Törüner, Nuri Tolga Seçilmiş, Mustafa Kaya, Özlem Bozkurt Baysal, Bülent Soyyiğit, Vergül Tan, Burak Balcı, Hasan Hüseyin Sert, Şenay Öztürk ve Yusuf Uzun katıldılar.

 

 

“HER TÜRLÜ TERÖRİST EYLEMİ VE TERÖRÜ LANETLİYORUZ”

 

Başkan Yörükoğlu sözlerine Ortadoğu’da sürmekte olan savaşa değinerek başladı ve Netanyahu terörü dediğimiz insanlık adına görmek, yaşamak istemediğimiz bir insanlık suçu yaşanıyor. Biz bu tutumu lanetliyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeden, din, dil, ırk, cinsiyet, yaş gözetmeksizin bütün sivillere karşı yapılan her türlü terörist eylemi ve teröristleri lanetliyoruz"

 

 

“HER KONUYA HAKİM, KENDİ ALANLARINDA UZMAN BİR KADROMUZ VAR”

 

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Bora Yörükoğlu;  Partimizle birlikte ülkemize değerli çalışmalar yapabilecek bir kadromuz olduğuna inanıyorum. Ataşehir’e ve ülke sorunlarına hâkim, gelişmeleri yakından takip eden, mahalle sorunlarını bilen, kendine her alanda güvenen bir kadromuz var. Bizler partimizin bize vermiş olduğu görevi en iyi şekilde yapmaya hazırız.

 

 

“ATAŞEHİR’İ İYİ PARTİLİ BİR BELEDİYE BAŞKANIYLA YÖNETMEK İSTİYORUZ”

 

Göreve geldiği günden beri Ataşehir’in mahallerinde yapmış oldukları çalışmalarla Ataşehir’in sorunlarına hâkim olduklarını belirten Başkan Yörükoğlu Ataşehir’e Belediye Başkan adayı mısınız sorusuna ; “ İYİ Parti olarak Ataşehir için düşündüğümüz birkaç adayımız var. Ama genel merkezimiz beni bu göreve layık görürse de üzerime düşenin en iyisini yapmaya elimi taşın altın a koymaya hazırım. Ataşehir’de yerel seçimlere ittifaksız tek başımıza gireceğiz. Ataşehir’i İYİ Partili bir belediye başkanı ve mahallelerin isteklerine yönelik, sorunları yerinde tespit edebilecek, demografik yapıya uygun meclis üyesi arkadaşlarımızla yönetmek istiyoruz”.

 

 

Genel seçimlerden sonrada saha çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Yörükoğlu; “ İYİ Parti teşkilatı olarak halkımızla birebir sorun odaklı çalışmalar yapıyoruz. Ataşehir’de üye sayımız 4 bini aştı. İstanbul’da da ilçe olarak ikinci sıradayız. Yıkmaktan yana değil çözümden yana bir siyaset izleyeceğiz. Uzun soluklu siyaset insanları yoruyor ve arayış içine sokuyor. Bizler temiz ve adil bir yönetimle ve kadroyla Ataşehir’i almaya talibiz” dedi.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI