gaziantep escort
Bugun...


ADD Ataşehir'den muhteşem Yaza Merhaba Şenliği
Tarih: 06-06-2023 16:33:26 Güncelleme: 06-06-2023 16:38:26 + -


ADD Ataşehir Şubesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Yaza Merhaba Şenliği’ Ataşehir Amfili Park’ta coşkuyla kutlandı.

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2023 16:33

ADD Ataşehir'den muhteşem Yaza Merhaba Şenliği

Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi’nin 30 Nisan’da görevi devralan yeni yönetimi düzenlemiş olduğu ‘Yaza Merhaba’ Şenliğiyle Ataşehirlileri coşturdu.

 

 

Katılımın yoğun olduğu şenliğe, ADD Genel Başkan Yardımcısı Önder Polatoğlu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve yönetimi, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve yönetimi, Ataşehir Belediye 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, İBB Başkan Danışmanı Murat Kandemir, ADD Sultanbeyli Şube Başkanı Ahter Nurcan Balkış, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Sevgi Uluğ, Duran Acar, Ataşehir Mahalle Muhtarları Sırma Doğru, Birgül Çilesiz Korkmaz, Hasan Özdemir, Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu, Çağdaş Halk Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Baloğlu, CHP Ataşehir eski İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehirliler katılım sağladı.

 

 

ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Demir Günel, yapmış olduğu konuşmasında daima Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında yürüyeceklerini belirterek, ADD Genel Merkez Yöneticisi Önder Polatoğlu’nu sahneye  davet etti. 

 

 

Polatoğlu Yaza Merhaba Şenliği’nde şunları söyledi: “Ataşehir şubesi çok kıymetli yöneticileri ve üyeleri hepinize çok teşekkür ediyorum. Ataşehir şubemizin düzenlemiş olduğu “Yaza Merhaba Şenliği’ ne sunmuş olduğunuz katkılar çok değerli ve kıymetlidir. Göstermiş olduğunuz bu katkılardan ve desteklerden dolayı hepinize Ataşehir şubesi ve Genel Merkez adına çok teşekkür ediyorum ve Sizlere Sayın Genel Başkanımız Mustafa Hüsnü Bozkurt’un selamlarını iletiyorum. En büyük teşekkürü geleceğin Kemalistlerine  yapmak istiyorum. Geleceğimiz onlar, geleceğimizin Atatürkçüleri onlar. Kemalist kadınlar her zaman bulunduğumuz ortamda  kendilerini fark ettirirler.”

 

 

NEDEN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK DENİYOR?

 

 "Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale’de 200 yıl toprak kaybeden Osmanlı varken emperyalistlere karşı korkunç bir mücadele verdi.

 

Çanakkale Boğaz’ından girmek isteyen bu kuşatmaya karşı öyle bir büyük direniş sağladı ki; buna rağmen elindeki bütün güçleri seferber edip, onların hevesini kursağında bıraktı. İşte o zaman Gazi oldu ve Gazi Mustafa Kemal unvanına kavuştu. Peki ne zaman Atatürk oluyor? Kurtuluş Savaşı… Yedi düvele karşı antiemperyalist mücadeleyi dünyada ilk defa başlatan, bunu halkıyla birlikte müdafaayı hukuk cemiyeti kurup sonra bunu bir ruha büründüren, Kuvay-ı Milliye ruhuna büründüren ve vermiş olduğu bu kurtuluş mücadelesini başarıyla bitirdikten sonra yetinmez, herkesin, her kesimin fırsat eşitleyeceğini yaşayacağı kendisinin de kutsadığı ‘en önemli esrimdir’ dediği Cumhuriyet’i ilan ederek bununla da yetinmeyip, bir dizi reformist devrimleri hayata geçirerek bizlere bırakmış olduğu bu eseri, bu devrimler içerisinde en önemlisi oluyor."  

 

 

 

“CUMHURİYET BİR KADIN DEVRİMİ OLDUĞU İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

 

 "Şube Başkanımız kadın, buradaki ağırlıklı misafirlerimiz  kadın olduğunu gördüğüm için söylemeden geçemeyeceğim. En önemlisi Cumhuriyet. Cumhuriyet bir kadın devrimi olduğu için çok önemlidir. İşte o zaman Atatürk oluyor. Şimdi kimin Mustafa Kemal, kimin Atatürk, kimin Gazi Mustafa Kemal Atatürk dediğini siz düşünün” şeklinde konuştu.

 

 

Polatoğlu’nun konuşmasının ardından 'Yaza Merhaba Şenliği' İstanbul Dans Sanat Halk Oyunları GSK’nın Zeybek ve Roman ekibinin gösterileriyle devam etti.

 

 

Üç gün süren şenliğe Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Halk oyunlarının ve çeşitli Anadolu ezgilerinin sahne aldığı etkinlik,  Ataşehir’i yaz mevsimine hazırladı.

 

 

Şenliğe renk katan genç Atatürkçü kızımız Beren Bayraktar gitarı eşliğinde şarkılarıyla izleyenleri büyüledi.

 

 

Pınar Günsoy yapmış olduğu Zumba gösterisiyle herkesi coşturdu.

 

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ATAŞEHİR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI