gaziantep escort
Bugun...


Ataşehir Halk Eğitim Merkezi’nden ‘Bir Klasik Bir Popüler’ Türk Müziği Konseri
Tarih: 06-06-2023 16:31:46 Güncelleme: 06-06-2023 16:31:46 + -


Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Türk Müziği Korosu tarafından Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Bir Klasik Bir Popüler” temalı Türk Müziği Konser programı 1 Haziran 2023 Perşembe akşamı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2023 16:31

Ataşehir Halk Eğitim Merkezi’nden ‘Bir Klasik Bir Popüler’ Türk Müziği Konseri

Ataşehir Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen, Koro Şefi Berk Özçam’ın idaresinde gerçekleşen konser programında Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Türk Müziği Korosu üyelerinin koro ve solo olarak performans sergilediği birbirinden güzel şarkılar seslendirildi.

Konuk Sanatçı olarak Konser programında yer alan Umut Akyürek’in şarkılarını söylerken sahneden inip davetlilerle beraber şarkılarını seslendirmesi büyük beğeni topladı. Konser boyunca yaklaşık 10 şarkı seslendiren Umut Akyürek’e Ataşehir Kaymakamı Sayın İsmail Hakkı Ertaş tarafından günün anısına çiçek ve plaket takdiminde bulunan ilçe kaymakamı Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Türk Müziği Korosunu kutlayarak davetlilere katılımları için teşekkür etti. Konser programının oluşmasına katkıda bulunan Dore Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Avcu VE 7 Stern  Group Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çitil’e ilçe kaymakamı tarafından katkıları için plaket takdim edildi. Koro Şefi Berk Özçam’a özverili ve başarılı çalışmaları için Ataşehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Günday Tarafından konser anısına plaket takdim edildi.

Konser programının sonunda sunucu Barış SÜMEN tarafından teşekkür konuşması için sahneye Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Sayın Saffet YILMAZ davet edildi.Kurum Müdürü konuşmasında “Halk Eğitimi Merkezlerinin Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerini sürdürdüğünü ve genelde bir ilçede bir tane olduğunu ve bir tane olan  bir şeyin kıymetli olduğunu söyleyerek Halk Eğitimi Merkezlerinin yöneticilerinin, öğretmenlerinin, usta öğreticilerinin ve tabii ki kursiyerlerinin de kıymetli olduğunu söyleyerek bizler de bu kıymetlere yakışır çalışmalar ve yeniliklerle “Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim” ilkesi ile devam edeceklerini söyleyerek Koro Şefi Berk ÖZÇAM’a, Konser sunucusu Barış SÜMEN’e, enstürman sanatçılarına, korodaki kursiyerlere ve konsere katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Konserin son şarkısı sahneye çıkan Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi çalışanları,koro ve davetlilerin söylediği şarkı ile son buldu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ATAŞEHİR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI