gaziantep escort
Bugun...


Ataşehir trafik ve ulaşım sorunu toplantısı yapıldı
Tarih: 16-11-2023 14:56:57 Güncelleme: 16-11-2023 14:58:57 + -


Ataşehir’in ulaşım ve trafik sorunlarının çözülmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi yetkilileri ile muhtarlar ve vatandaşlar buluştu.

facebook-paylas
Tarih: 16-11-2023 14:56

Ataşehir trafik ve ulaşım sorunu toplantısı yapıldı

Ataşehir Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya; İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, Ulaşım Koordinasyon Müdürü Barış Yıldırım, Ulaşım Projeler Müdürü Barış Çimenci ile birlikte ulaşım müdür yardımcıları, koordinatörler, Ataşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri, Fen İşleri ve Muhtarlık İşleri müdürleri, muhtarlar, Ataşehir Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Toplantıda; Aşık Veysel Mahallesi 3004-3001-3061 caddeleri ile Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi kesişimindeki geometrik düzenlemelerin yapılması, Esatpaşa Mahallesi’ndeki viyadük ayakları imalatı için kapanan İbrahim Müteferrika Caddesi’nin yeniden kullanıma açılması, Aşık Veysel Mahallesi’nde 3004 Caddesi ile Begonya Sokak arasındaki dere üzerinde yaya yolu yapılması ve Fetih Mahallesi’nde Ünaydın ve Yağmur sokaklarının tek yön yapılması konularındaki gündemle bir araya gelindi.  

 

Toplantıda ayrıca yol istikametlerinin düzenlenmesi, toplu ulaşım imkânlarının artırılması, bisiklet yollarının çoğaltılması gibi konular görüşüldü ve çözümler üzerine tavsiyeler paylaşıldı.

 

Görevlerinin, sorunları çözüp; hizmet üretmek olduğunu belirten İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, toplantıda görüşülen konular hakkında notlar alındığını ve toplantının ardından ileri ki günlerde İBB Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından bu konularda neler yapıldığına dair muhtarlara bilgiler iletileceğini aktardı.      






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ATAŞEHİR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI